comel comel sume

http://www.dreambingo.co.uk/

Tuesday, 3 January 2012

ggrrr...

shit laa!!arrgghhh sakit hati laa, awak..knapa buat macam nie..knapa awak dok upload pic2 ur new gf at fb awak..tengok!kan ??sy da tertengok da..sy tawu ur new gf segak pn,macam bidadari, tp jangan laa sampai macam 2,.sy tawu awak nak bg sy usya kan..ataupun awak saja seronok syoq nak bagi sy sakit hati ka!adehh,berambus laa awak, kalo stakat nak menunjuk macam 2 nak bagi syew nampak,nak bagi syew sakit hati nak bagi syew jeles,nak bg syew teqasa..nasihat syew 1 je untuk awak, pasnie awak buleh p main2 jauh2 kot..syew xheran laa..awak ada awek,syew pn ada pakwer laa,awat.awak ingat awak je boleh buat macam 2???haha silap lah awak,sy tawu awak 2 memang ska nak menunjuk2 pn,ska hati awak lah cmana pn asalkan awak bahagia sudah,n i hope lpas  nih awak jganla  dok wat ayat2 pasai syew lg nah,kesian kat ur grl  sama,sy harap awak jaga laa perasaan dea,tp sy nak tgoq 1 ja ayat awak yang dkat fb  2,ayat nak bagi syew pujuk awak 2, ayat sedih awak 2,ayat hang dok tggu syew 2 bole pergi laa nah..tp xpe awak  dok private xbg orang lain nampak eah,,xpela itu hak awak..xpayah nak care sangat pasai sy pasnih k, xpayah dok nak buat2 ambik beqat pasai syew,syew tawu skung ni awak nak tduh sy macam2 kata sy ada pakwer laa...yg awak  2 ada awek ada syew tduh awak macam2?? emm??yang awak dok kapel ngan syew dlu dok main2 kat blakang syew, syew xpnah kata apa, but syew sabar ja dengan sikap awak 2, skrang ni kira ok what syew ada  pakwer lpaih syew clash dengan awak,tp syew xla sekejam macam awak buat 2 kan kan kan..awak boleh laa dalam dok kapel dengan syew,boleh lagi nak gatai meqenyam,sedangkan awek ada kat depan pn nak gatai lg..kalo yaa pn awak nak gatai sangat xpayah nak kapel dengan syew la..itu bkan jnis syew..dah lama syew sabaq dgan awak,syew xpnah wat awak macam 2,tapi sampai hati awak buat sayew sampai macam 2 skali,sy tertanya tanya adakah awak nih maknusia species apaa ehh??hmmm okay yg 2 xpnting..yg paling pnting hati n perasaan okay..lani awak jangan nak kacaw syew laa,syew  penin laa dok care2 apa sume..awak nak apa lg daqi syew sbnarnya,lani awak jaga ur new gf yang  secantik  bidadari 2 dahla.., dah ada awek,wat caqa ada awek laa naa,yg pastinya skrang sy benci kat awak sangat2 dah,mintak simpang lpaih nih syew harap sangat kita xkan berselisih dah lpas ni..tapi,siyesly memang syew terasa jugak laa dengan sikap awak  2..but not bkan terasa jugak..tetapi...terasa sangat2 awak..:(hmm...xpala..i know smua orang xsempurna kan..ok yg 2 syew faham..dahlah,sy doakan awak dengan ur grl 2 bahagia laa k,i see awak pn dah dapat kebahagiaan awak,jadi syew harap awak jaga laa elok2 jangan dok buat perangai macam awak kapel ngan syew dlu k..

Sunday, 1 January 2012

buatkan aku nangis...





Penulis: Siti Rosmizah
Harga: RM 19.90
Halaman: 588
Penerbitan: Buku Prima Sdn. Bhd.
ISBN: 978-983-3669-65-3


superb pluss awesome for this novel :) first time aku baca  dah mengalir air mata . pas2 nak lg baca sampai ulang berbanyak banyak kali laa xtaw sampai kiraan berapa dah, hehe :) tapi bagi aku memang tak
rugi duit beli novel ni . dah laa best , pastu boleh buat orang nangis pulak tu , memang best sangatsangat . tapi kalo pasal study xplak aku rasa nak ulang baca buku sampai macam 2 skali..asal bkak buku jerr ada ja nantok laa macam macam alasan tol..

get redi





Btol cakap sesetengah orang..kalo diri kita nie rasa  xbersedia  lg nak bercinta baik jangan pandai pandai nak menerimanya laaa...myb akan lebih menyakitkan krana ia akan melukakan aty pasangan kita..aishhh...ianya boleh melalaikan tentu ada perbuatan perbuatan yang salah, yang allah xredhai ..bila becinta nie yaaa aku setuju memang kita juga perlu nak jaga haty banyak pihak kan..nak kna amik aty laa,nak kna cover laa nak kna dengar cakap laa nak kna macam macam laa itu la ini laa kan..hmm...aduh...rasa beban laa kalo idup macam nie..tnc pn ada kan..tapi ...Kalau kita taw, kat depan tu ada longkang besar.. kat bawah tu ada buaya, biawak, babi, ayam, cicak dan sebagainya.. dan kita yakin kita dapat melintasinya dengan sekali lompat, jadi apa salahnya kita mencuba jugak kan .. mana la tau, lepas..
Kalau kita xyakin nak lompat, kenapa kita nak cuba jugak lompat kalo kita memang dah tau dah akan jatuh ke dalam longkang tu.. terpikir jugak  ada baiknya kalau  kita amik masa sket, buat titi ke.. insyaAllah, kita akan dapat melintas longkang 2 dengan jayanya sambil menjelir2kan lidah kepada makhluk2 kat dalam longkang itu..
yala...walaupn kna amik masa , tapi insyaallah kita akan dapatkan hasil yang memuaskan kan...cinta kalo xdirestui oleh keluarga memang menyakitkan laa..org cakap umah tangga kita memang xkan bahagia kan ,pasti akn ada ja ujian yg bakal kita trima.....aishh..