comel comel sume

http://www.dreambingo.co.uk/

Tuesday, 3 January 2012

ggrrr...

shit laa!!arrgghhh sakit hati laa, awak..knapa buat macam nie..knapa awak dok upload pic2 ur new gf at fb awak..tengok!kan ??sy da tertengok da..sy tawu ur new gf segak pn,macam bidadari, tp jangan laa sampai macam 2,.sy tawu awak nak bg sy usya kan..ataupun awak saja seronok syoq nak bagi sy sakit hati ka!adehh,berambus laa awak, kalo stakat nak menunjuk macam 2 nak bagi syew nampak,nak bagi syew sakit hati nak bagi syew jeles,nak bg syew teqasa..nasihat syew 1 je untuk awak, pasnie awak buleh p main2 jauh2 kot..syew xheran laa..awak ada awek,syew pn ada pakwer laa,awat.awak ingat awak je boleh buat macam 2???haha silap lah awak,sy tawu awak 2 memang ska nak menunjuk2 pn,ska hati awak lah cmana pn asalkan awak bahagia sudah,n i hope lpas  nih awak jganla  dok wat ayat2 pasai syew lg nah,kesian kat ur grl  sama,sy harap awak jaga laa perasaan dea,tp sy nak tgoq 1 ja ayat awak yang dkat fb  2,ayat nak bagi syew pujuk awak 2, ayat sedih awak 2,ayat hang dok tggu syew 2 bole pergi laa nah..tp xpe awak  dok private xbg orang lain nampak eah,,xpela itu hak awak..xpayah nak care sangat pasai sy pasnih k, xpayah dok nak buat2 ambik beqat pasai syew,syew tawu skung ni awak nak tduh sy macam2 kata sy ada pakwer laa...yg awak  2 ada awek ada syew tduh awak macam2?? emm??yang awak dok kapel ngan syew dlu dok main2 kat blakang syew, syew xpnah kata apa, but syew sabar ja dengan sikap awak 2, skrang ni kira ok what syew ada  pakwer lpaih syew clash dengan awak,tp syew xla sekejam macam awak buat 2 kan kan kan..awak boleh laa dalam dok kapel dengan syew,boleh lagi nak gatai meqenyam,sedangkan awek ada kat depan pn nak gatai lg..kalo yaa pn awak nak gatai sangat xpayah nak kapel dengan syew la..itu bkan jnis syew..dah lama syew sabaq dgan awak,syew xpnah wat awak macam 2,tapi sampai hati awak buat sayew sampai macam 2 skali,sy tertanya tanya adakah awak nih maknusia species apaa ehh??hmmm okay yg 2 xpnting..yg paling pnting hati n perasaan okay..lani awak jangan nak kacaw syew laa,syew  penin laa dok care2 apa sume..awak nak apa lg daqi syew sbnarnya,lani awak jaga ur new gf yang  secantik  bidadari 2 dahla.., dah ada awek,wat caqa ada awek laa naa,yg pastinya skrang sy benci kat awak sangat2 dah,mintak simpang lpaih nih syew harap sangat kita xkan berselisih dah lpas ni..tapi,siyesly memang syew terasa jugak laa dengan sikap awak  2..but not bkan terasa jugak..tetapi...terasa sangat2 awak..:(hmm...xpala..i know smua orang xsempurna kan..ok yg 2 syew faham..dahlah,sy doakan awak dengan ur grl 2 bahagia laa k,i see awak pn dah dapat kebahagiaan awak,jadi syew harap awak jaga laa elok2 jangan dok buat perangai macam awak kapel ngan syew dlu k..

No comments:

Post a Comment