comel comel sume

http://www.dreambingo.co.uk/

Sunday, 1 January 2012

buatkan aku nangis...





Penulis: Siti Rosmizah
Harga: RM 19.90
Halaman: 588
Penerbitan: Buku Prima Sdn. Bhd.
ISBN: 978-983-3669-65-3


superb pluss awesome for this novel :) first time aku baca  dah mengalir air mata . pas2 nak lg baca sampai ulang berbanyak banyak kali laa xtaw sampai kiraan berapa dah, hehe :) tapi bagi aku memang tak
rugi duit beli novel ni . dah laa best , pastu boleh buat orang nangis pulak tu , memang best sangatsangat . tapi kalo pasal study xplak aku rasa nak ulang baca buku sampai macam 2 skali..asal bkak buku jerr ada ja nantok laa macam macam alasan tol..

No comments:

Post a Comment