comel comel sume

http://www.dreambingo.co.uk/

Sunday, 12 February 2012

i'm sorry

awak..sy minta maaf nah..siyesly sy bkan nak lukakan ati awak..xterlintas langsung kat aty sy nak wat awak macam 2.. tp sy xsengaja awak..siyes sy xda mood sangat harinie..hampir setiap hary sy teringatkan kisah lalu sy..sy teringatkan dyerr sy xbole trma smua 2..sy xbole nak pasrah awak...sy tawu sy xsempurna ..sy jga manusia biasa awak..sy xbole trma apa yang dea wat kat sy..sy tawu memang sy dah ada awak..tp sy takut sangat sy dipermainkan..sy xnak kisah lama sy berulang macam kisah sy dgan dyerr...sy tawu awak cintakan sy,sy tawu awak sayangkan sy.. tp macam ex2 sy, dlu dorang cakap dorang cintakan sy, sygkan sy,sy laa segala2nya..tp last2 dorang yang wat hal..dah 2 kali sy kna macam 2 awak..sy ditipu awak..dah banyak kali sangat..awak bayangkan dalam suatu masa dorang kapel nan sy,tiba2 wujudnya orang ketiga.. kapel dalam masa yang sama..sy serik awak.. sy xnak dah jadi macam dlu...sakit sangat awak..sy xnak terus2 lukakan aty awak..iya sy ngaku sy memang sayangkan awak,tp dalam masa sy sayangkan awak sy still ingat2 lg kisah lalu sy..sy sedih sangat..sy takut sangat..lelaki nie mulut manis kan..berbunga2 ja ayat dyerr..hmm...asyk sy ja yang jaga aty dorang tp aty sy xda sapa pn yang nak jaga kan...perlu ker sy nak jaga aty orang lain???rasanya x kan...jadi awak,sy harap awak dapat maafkan kesalahan sy eah..sy bukannya apa,sy just nak awak untuk sy je xda yang lain slain sy,sy je awak..awak faham kan...please awak..kalo awak sayangkan sy boleh x biarkan sy lupakan kenangan2 sy  yang lama dlu then baru kita teruskan relationship kita 2..sy xnak sakitkan haty awak..awak pn dah banyak terasa dgan sy kan..sy xnak terus2 seksa aty awak..awak terlalu sempurna untuk sy awak..tp silap sy jugak sbb terlalu terburu2 sangat kan..last2 inilah jadinya..maafkan saya awak..

3 comments:

  1. hope korun bahagia la eah...siyesly,aq tumpang bhgia..xpayah nk sowie2 laa..dri dlu da aq sedar semua nh...aq taw..but aq taw ko sendiri..walaupun akhirnya aq sketkan aty aq sendiri..skrg aq da happy tgk korunk bhgia..jgn wat lgi eah..sowie la block ko n ahli KELUARGA KO..taw kn style aq..bnky sgt kngn nan ko kn.harap2 ko da lpekan sbb aq totally lpekn..eh,aq tertarik nan status ko yg nh..Jangan KECEWA andai diri dilukai,
    Jangan MARAH andai jiwa DISAKITI,
    Kerana setiap LUKA yang kau RASAI,adalah TARBIAH dari ILLAHI,
    Agar kau lebih BERHATI-HATI dalam memberi HATI,
    pada INSAN yang tidak pandai MENGHARGAI nilai sekeping HATI..

    Berterima kasihlah pada orang yang MELUKAIMU kerana dia yang telah MENEGARKAN dirimu..SENYUMLAH di atas setiap ujian yang MENERPAMU..agar mudah ujian buatmu,InsyaAllah..♥..

    hahaha..owg tgh senang hati..bercinta la ktekan..sng la ckpkn..tp papepown..wish u with him happy forever after sbb ble ko ptos nan dia lg nanti,hbs lelaki kecewa lg kg,..hahaha..kim salam makcik k...ckp nan dia,maaf...eh,ckp nan bf ko,xpyh la nak add aq..k..bkn aq nk bermusuh,sdgkn name aq sendri aq ta sker kn..huhuhu..k laaa...wish u n him kekal hingga anak cucu k...kali terserempak aq uh,wat2 la ta kenal sbb aq pown da lpe muke ko cm ne...urmm,satu lg,xpyh la gne blog nh...aq yg wat kn...o,soh la bf ko watkn..kte owg lg manis kn..k laaa..assalamualaikum...

    ReplyDelete
  2. eh,maaf bahasa aq terabur,,,ak=lmaklom la,keyboard aq rosak..aq bukan jeles eah nan kebahagiaan korunk..just aq tumpang gmbira jew...kire selama nh aq teman ko pas ko hilang dia gne perasaan n hati aq brbaloi la kn..eh,aq ad pesanan cket pd bf ko uh...

    to MIS :
    take care her carefully...she's good lover..don't ever do it again k...gentle la beb,,,susah kalo da kehilangan cinta sejati nh...so,jgn la siakn dia k...hope kounk happy until last breath...

    sampai disini je la coetan sye k..jumpe lg di kelahiran akan datang...

    Assalamualaikum...

    ReplyDelete
  3. tengs 4 ur advice:)
    waalaikumussalam..

    ReplyDelete